Search
Close this search box.

Euroventilatori

Ventilatorë Centrifugalë (radialë)

Ventilatorë Euroventilatorë Centrifugalë (radialë)

Ventilatorët centrifugalë nga prodhimi ynë janë të destinuar kryesisht për zonat industriale të pluhurosjes, zdrukthëtarisë, qelqit, letrës, mullirit, prodhimit të tullave, tekstileve, bujqësisë, etj. Rrjedhja e ajrit në makineri shkon nga 120 në 350,000 m3/h. me presion prej 50 deri në 50,000 Pa dhe fuqi të aplikuar nga 0.18 deri në 500 kW Gama e ventilatorit në katalogun tonë përfshin makineri me diametër të qarkut të punës nga 160 deri në 1.600 mm. Për ventilatorët jo-standard me diametër deri në 2,000 mm, vëllimet në dispozicion përfshijnë hyrje të dyfishtë për vëllimet e mëdha të ajrit, me prerëse të veçanta për material filamentoz dhe një fazë të dyfishtë për presione shumë të larta. Ne gjithashtu ofrojmë një shumëllojshmëri të madhe zgjidhjesh të përshtatura, të projektuara posaçërisht për të përmbushur nevojat e klientëve. Ventilatorët tanë mund të prodhohen nga: S235JR, Hardox 450, Inox 304, Inox 316, Polipropilen

Temperaturat e punës:

Certifikata ATEX: II3G, II2G, II3D, II2D, me ose pa elektromotor me certifikatë Atex

Ventilatorë aksialë Euroventilatorë

Ventilatorët me rrjedhje aksiale, me një qark pune me aliazh të lehtë me tehe të profilit të krahëve. Kazan për kanale me aderime të dyfishta Motor i lidhur direkt Ventilator me rrjedhje aksiale me transmetimin dhe një qark pune të një aliazhi të lehtë me teh të profilit të krahëve, motori i vendosur jashtë nga kanali i kazanit Kapaciteti: 1,320 ÷ 120,000 m3/h Presioni: 40 ÷ 750 pa Diapazoni i temperaturës: Tmax=120*C Certifikata ATEX: II3G, II2G, II3D, II2D, me ose pa elektromotor të certifikuar Atex

Ventilatorë çatie Euroventilatorë

Një ventilator me rrjedhje aksiale me një qark pune të një aliazhi të lehtë me tehe të profilit të krahëve, çati fiberglass. Bazë për përforcim mbi çati. Kapaciteti: 8,000 ÷ 41,500 m3/h; Presioni: 60 ÷ 350 pa; Diapazoni i temperaturës: Tmax=60*C Ventilatori centrifugal i çatisë i destinuar për kapacitet të madh ajror. Mbulesë mbrojtëse prej fiberglass. Bazë për përforcim mbi çati Kapaciteti: 1,300 ÷ 15,000 m3/h; Presioni: 130 ÷ 1070 pa; Diapazoni i temperaturës: Tmax= 80 °C (+ 150 °C me ventilator për ftohje!!) Certifikata ATEX: II3G, II2G, II3D, II2D, me ose pa elektromotor të certifikuar Atex

Ventilator polipropileni PLASTIFER

Ventilatorë profesionalë centrifugalë të polipropilenit PP, rezistentë ndaj acidit dhe korrozionit. Ventilatorë centrifugalë të polipropilenit që janë bërë plotësisht prej materialeve rezistente ndaj acideve, për nxjerrjen e avujve të acideve zakonisht gjenden në laboratorë, aspiratorë, aspiratorë për përthithje, sistemet kimike, sistemet farmaceutike dhe sistemet e galvanizimit. Aspiratorët përdoren veçanërisht në situata që kërkojnë rezistencë ndaj agjentëve kimikë, punë të qetë dhe kursim energjie. Kapaciteti: 15.000 m3/h Presioni: 3500 Pa

Aksesorë të Euroventilatorëve