Search
Close this search box.

Donaldson TORIT DCE

Pjesë këmbimi

Donaldson Fishekët e filtrit

Të pakrahasueshme sipas performancave dhen vlerës. Zgjidhni ajër më të pastër me mediat për të filtruar dhe për të mbledhur pluhur me teknologjinë e përparuar të Donaldson Torit® që i tejkalon sfidat e shumicës së llojeve të pluhurit industrial. Media e filtrimit superior me efikasitet të lartë nga Donaldson Torit® për aplikimet që kërkojnë filtrim të avancuar. Performanca > Superiore, me efikasitet të lartë të media-filtrave nga Donaldson Torit® për aplikimet që kërkojnë filtrim të avancuar. Specialiteti > Mediat e Filtrimit Donaldson janë të dizajnuara posaçërisht për aplikimet me temperaturë të lartë. Standarde > Filtrat standarde Donaldson ofrojnë media optimale për të filtruar një gamë të gjerë aplikimesh pune.

Qese filtruese Donaldson

Për qeset më të mira filtruese, mbështetuni në Donaldson Torit® Nga qese me performanca të larta tek qese speciale, askush nuk mund të përkojë me gamën dhe ekspertizën tonë të gjerë. Qese pëlhure Ne sigurojmë gamën më të gjerë të qeseve filtër për mbledhjen e pluhurit nga pëlhurat e destinuara për çdo sistem filtrimi Qese të plisuara Qeset filtra Donaldson ofrojnë jetëgjatësi më të madhe të filtrit, efikasitet më të madh dhe kursime më të mëdha të shpenzimeve në krahasim me qeset filtra standarde 16 oz. për sistemet e filtrimit.

Kertrixh Donaldson Power Core

Kertrixha filtrash zëvendësues Donaldson

Kertrixhat tanë konkurrues të filtrit ju japin performanca Donaldson në kolektorin e pluhurit që tashmë po e përdorni.

Panelet e Komandës Donaldson

Kontrolluesit e rrjedhjes së ajrit e ndjekin plotësisht funksionimin e sistemit të filtrit, lejojnë kursimin e ajrit të kompresuar sepse e kontrollojnë nivelin e “deltaP” pas së cilës lëshojnë një komandë për të filluar pastrimin e sistemit të filtrit vetëm në atë moment kur ka një sasi kritike pluhuri në të, ju lejojnë të kontrolloni shpejtësinë e motorit nga ventilatori, në mënyrë që ventilatori të përdoret vetëm aq ose sa është e nevojshme për performanca optimale, alarmojnë për një element të shpuar të filtrit, shpërthim, arritjen e vlerës kufitare, cilësime të ndryshme interne, etj.

Aksesoarë Donaldson

Valvula elektromagnetike dhe pneumatike, kuti për furnizim me energji elektrike, mirëmbajtje parashikuese – shërbim iCue™, komplete të ndryshme për servisim