Search
Close this search box.

Donaldson Ultra Filter

Ajri i kompresuar

Shtëpiza për ajër të kompresuar Donaldson

Shtëpizat me cilësi të lartë të Donaldson nga filtrat për ajër të kompresuar përdoren për pastrimin e ajrit dhe gazrave teknike dhe njëkohësisht mund të përdoren edhe si shtëpiza procesuese.

Elementë filtrues Donaldson për ajër të kompresuar

Ne ofrojmë filtra industrialë për çdo aplikim industrial nga programi të gjerë Donaldson.

Ftohës frigoriferësh Donaldson - tharëse ajri të kompresuar

Tharësit e Donaldson përdorin një sistem ftohjeje për të krijuar ajër të kompresuar të pastër dhe të thatë për industri të ndryshme.

Tharëset absorbuese të Donaldson pa ngrohje

Tharëset absorbuese Donaldson të ajrit të kompresuar e absorbojnë lagështinë pa ngrohje shtesë, parandalojnë kontaminimin dhe korrozionin për një ajër të kompresuar të pastër dhe të thatë.

Tharëse absorbuese Donaldson me ngrohtësi

Tharëset absorbuese me ngrohtësi të rigjeneruar të Donaldson janë produkte të larta dhe efikase në tharjen e pastër të ajrit të kompresuar.