Search
Close this search box.

PËRFAQËSUES ZYRTAR PËR BALLKANIN

“Me përkushtimin tonë për punën dhe cilësinë e produkteve, u rritëm në një nga kompanitë udhëheqëse të Ballkanit për filtrim industrial.

PËR NE

Më shumë për kompaninë tonë!

Më shumë për kompaninë tonë! Kompania EVROSKOP është e themeluar në vitin 2004. Me angazhimin tonë ndaj punës dhe cilësisë së produkteve u bëmë një nga kompanitë kryesore për filtrim industrial. Evroskop u ofron klientëve të saj dizajn dhe performancë të projekteve sipas të gjitha standardeve të vlefshme dhe normave ekologjike sipas parimit "çelës në dorë" ose vetëm dorëzim të pajisjeve me kërkesë të klientit.

NA KONTAKTONI

Shoqëria për prodhim, tregti dhe shërbime EVROSKOP Dooel Eksport – Import Shkup