Search
Close this search box.

Donaldson Ultra Filter

Procesi i filtrimit

Shtëpiza Donaldson për avull, gaz dhe lëngje

Shtëpizat Donaldson për procesin e filtrimit, ajër të kompresuar, gazra teknike, ventilim të tankeve dhe avullit janë gjithashtu në dispozicion edhe për aplikime sanitare dhe jo sanitare.

Elementët për filtra Donaldson

Zgjidhje procesuese
Me portofolin tonë të gjerë të produkteve, teknologjinë e avancuar, mbështetjen dhe ekspertizën e pazëvendësueshme, zgjidhni zgjidhjet e ajrit të kompresuar të procesit të filtrimit të Donaldson për mbrojtjen maksimale të punës dhe reputacionit tuaj. Elementet e filtrimit premium të Donaldson LifeTec™ për filtrimin e mëparshëm, të hollë dhe steril ofrojnë teknologji të përmirësuar për të optimizuar procesin tuaj dhe integritetin e produktit. Filtrat tanë Premium LifeTec™ ofrojnë konfidencialitet më të madh dhe kosto më të ulët operative.

Elemente sterile filtruese Donaldson

Elementet sterile të filtrimit Donaldson ofrojnë performancë superiore në aplikimet e ajrit të kompresuar, gazrave teknike dhe ventilimit të rezervuarëve.

Elementet zëvendësuese të filtrave Donaldson

Filtrat tanë konkurrues dhe zëvendësues për përshtatje janë të disponueshëm në variacione të shumta dhe përputhen lehtë në shtëpizat tona të Donaldson ose shtëpiza të markave më popullore të filtrave.