Search
Close this search box.

PËR NE

Cilët jemi ne?

Kompania EVROSKOP është e themeluar në vitin 2004. Me angazhimin tonë ndaj punës dhe cilësisë së produkteve u bëmë një nga kompanitë kryesore për filtrim industrial. Evroskop u ofron klientëve të saj dizajn dhe performancë të projekteve sipas të gjitha standardeve të vlefshme dhe normave ekologjike sipas parimit "çelës në dorë" ose vetëm dorëzim të pajisjeve me kërkesë të klientit. Si shpikës të sistemeve të filtrave, me kertrixh filtrash, Donaldson Torit® siguron gamën më të plotë të sistemeve të filtrave për kertrixh që rrisin ekonomikisht rendimentin dhe efikasitetin e prodhimit. Sistemet tona të filtrimit me kertrixh janë të dizajnuara për të kapur gamën e gjerë të grimcave të pluhurit që mund t’i inhibojnë mjediset e prodhimit.

17 Vjet Përvojë

Ne jemi të përkushtuar për përmirësimin e vazhdueshëm të ekipit tonë inxhinierik në mënyrë që të vazhdojmë me zhvillimin e shpejtë teknologjik, të gjitha këto na kanë çuar në bashkëpunim me kompanitë e larta për të cilat ne sot jemi përfaqësues zyrtarë.