Search
Close this search box.

JACOB

Sistemi modular i tubacioneve

JACOB Tuba & Bërryla

JACOB është numri 1 për sistemet modulare të tubave në Evropë. Sistemet e transmetimit të mallrave të hapura, si dhe sistemet e nxjerrjes së pluhurit dhe ventilimit për aplikimet ekologjike (ajri i ftohjes / ajri i shkarkimit) përkasin brenda gamës së madhe të sistemeve të tubave JACOB. Pa dallim nëse me produktet tona modulare serike ose produkte individuale specifike me porosi – JACOB ofron zgjidhje për shumë fusha aplikimi.

JACOB - Tuba dhe elemente, shumllojshmëri elementesh

Të gjitha elementet dhe tubat tanë mund të jenë të ngjyrosur me pluhur, të galvanizuara ose të prodhuara nga Inoksi 304/316 Për sa i përket ushqimeve dhe produkteve të tjera të ndjeshme, nuk ka kompromise: trupat apo substancat e huaja nuk tolerohen. Këtu triumfon linja JACOB FOOD GRADE. Është sistemi i parë modular i tubacioneve që plotëson kërkesat e EC 1935/2004 dhe rregulloret e FDA. Në kombinim me DETECTABLE DIZAJN, JACOB siguron pastërti absolute në linjën tuaj të prodhimit, ku çdo gjë tjetër nuk merret parasysh! Presim specifikimin apo projektin tuaj që t’ju japim ofertën më të mirë!