Search
Close this search box.

Valiadis

Elektromotorë dhe reduktorë

Elektromotorë Valiadis SA

Të gjitha llojet e elektromotorëve trefazorë të tensionit të ulët brenda një diapazoni prej 0.09 – 1000 kW Të gjitha llojet e elektromotorëve të tensionit të lartë 6000V me fuqi prej 3.5 MW Elektromotorë monofazorë Llojet e ndryshme të mbrojtjeve IP dhe klasat e ndryshme të izolimit Elektromotorë me: frena, motorë me një drejtim, motorë me dy shpejtësi, motorë me çift rrotullues të lartë, motorë me certifikata ATEX, motorë për temperatura të larta. Servisimi: Në kapacitetet tona kemi të gjitha pajisjet dhe inxhinierët e trajnuar për riparimin profesional të të gjitha llojeve të elektromotorëve.

Reduktorë Bonfiglioly, Chiaravally, Transtecno, etj...

Të gjitha llojet e reduktorëve me fuqi të ndryshme

Rregullatorë/inverter të frekuencave LS ELECTRIC

LS ELECTRIC është një kompani që mund t’ju prezantojë impiantet e frekuencave të
ndryshueshme të përdorura gjerësisht në aplikime të ndryshme si vinça, ashensorë, prodhim çeliku, makina, ajër të kondicionuar dhe impiante për trajtimin e ujit. LS ELECTRIC VFDs është përgjegjës për aplikimin e cilësisë së saj solide dhe strikte, për aplikime dhe standarde të ndryshme dhe po avancon për të zgjeruar pjesën e saj të tregut jashtë Koresë duke aplikuar vazhdimisht teknologji të reja dhe nevoja të fshehura të klientëve tanë potencialë.